workshops

* workshop 1 /  volwassenen

Tijdens de workshop maak je zelf een gepersonaliseerd huisje. Jij beslist hoe jouw huisje er zal uitzien, welke afbeelding of foto er staat te schitteren of een quote die je elke dag inspireert. Ik begeleid je in de verschillende stappen om tot een mooi resultaat te komen(kleuren, doorschuren, plakken, verouderen, vernissen). Mijn jarenlange ervaring als verfcoach bij Colora maakt dat ik de kneepje van het vak ken en die deel ik heel graag met jullie.  Je leert een aantal technieken die eveneens toepasbaar zijn op andere houten voorwerpen of meubeltjes.

                               

45€/pp

duur +-3u (min 5- max 8 personen)  

inbegrepen : alle nodige materiaal,  hapje en drankje 

Het zouden ook bruiloftshuisjes kunnen zijn gecreëerd tijdens een vrijgezellefeestje, feesthuisjes gemaakt op een verjaardagsfeestje of gewoon gezellig onder elkaar ontwerpen en maken. Ik kom graag bij jullie op verplaatsing om er samen een fijne middag of avond van te maken.

 

* workshop 2 /  volwassenen

Tijdens deze workshop maken we een huisje gepimpt met droogbloemen. Droogbloemen zijn weer helemaal hip en natuurlijk het grootste voordeel ze blijven veel langer mooi. Jij pimpt jouw huisje naar jouw smaak. Je gebruikt de kleuren die jij mooi vindt en geeft het vorm naar jouw voorkeur. Wil jij ook een gezellige avond onder de vriendinnen, een gezellige babbel met een glaasje erbij en ondertussen lekker creatief bezig zijn. Laat me snel iets weten dan zoeken we samen de gepaste locatie en datum.  

                        

35€/pp

duur +-2,5u (min 5- max 8 personen)  

inbegrepen : alle nodige materiaal,  hapje en drankje 

 

* workshop 3 /  volwassenen

Macrame is weer helemaal hip. Wil jij graag samen met je vriendinnen een plantenhanger, wandtapijt, oorbellen, ... maken laat het ons dan weten. we komen bij jou thuis om samen de mooiste creaties te maken. 

prijs afhankelijk van creatie /,min 5 personen

          

  

* workshop kinderen

 

Jarenlang was ik (hoofd) leidster in de jeugdbeweging, omdat mijn hart ook echt bij kinderen ligt kunnen deze niet ontbreken. Wil jij een leuke activiteit voor jouw (b)engeltje en zijn/haar vriendjes dan kom ik met veel plezier tot bij jou. Op hun verjaardags- of communiefeestje pimpen ze elk 2 huisjes, ze gaan aan de slag met letterblokjes, kralen, knoopjes, stickers, klemmetjes, tekstjes, (verf) ... Ik ben er van overtuigd dat er prachtige creaties zullen ontstaan. 

17,5€/pp

duur +-2u (min 6 - max 10 personen)(leeftijd +6)

inbegrepen : alle nodige materiaal, verplaatsing (binnen de 10km vanaf Boom) stuur me een berichtje via het contact formulier.

Liefs Anka en ilse.

© 2020 - 2021 Zusat | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel