Voor wie?

Voor wie is dit emotiecoaching het meest geschikt en aan wie zou je het aanraden? 

Wie kan hier beter op antwoorden dan zij die al een traject volgde ;)

 

Volgens mij kan iedereen dit gebruiken!!

Deelnemen aan het groepstraject... mensen die niet te diep zitten, die volgen beter 1/1 sessies. Vooral mensen die gevoelens niet (her)kennen en er beter mee willen leren omgaan.

Mensen die bewuster willen omgaan met hun emoties, die worstelen met hun emoties en die geen diepgaande therapie willen.

Mensen die hier achter staan en uit hun emoties gaan(willen) leren. ik heb meer inzicht gekregen op wie ik werkelijk ben. Mensen die emotioneel in de knoop liggen met zichzelf, burnout, depressie, overspannen mensen,...

Ik denk dat het voor iedereen heel leerrijk kan zijn. Ik had totaal geen idee wat dit was maar vond het zeer boeiend omdat je er zelf mee aan de slag kan.

Mensen die openstaan om te leren, die meer willen weten over emoties en mensen die bezig zijn met persoonlijke groei. Ik vond het soms echt een verademing en een andere manier van kijken naar de zaken.

Iets wat iedereen zou moeten doen ;) we zouden ook allemaal elkaar wat beter kunnen begrijpen. Dat zou elk mens moeten doen! Heel duidelijk en goed gebracht met fijne afwisseling tussen theorie en praktijk en ruimte voor interactie en eigen inbreng.

Ik weet wel een paar mensen ;) Het meest waardevolle wat je kan leren!

Zeker aan mensen met HSP maar eigenlijk aan iedereen. Er wordt in het leven te weing over gevoelens gepraat.

Ja omdat ik het een fijne manier vind om naar je emoties te kijken en er zelf aan te beginnen werken, zonder de schuld bij een ander te leggen en het slachtoffer te zijn, waardoor je ook de oplossing van iemand anders verwacht, terwijl je er gewoon zelf mee aan de slag kan.

 

 

 

© 2020 - 2022 Zusat | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel